PELISÄÄNNÖT:

Seuraavat säännöt pätevät kaikkiin Gladiatus servereihin.
Jos sinusta tuntuu, että sinua rangaistiin epäoikeudenmukaisesti, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä pelitukeen tästä: http://support.fi.gladiatus.gameforge.com/
Salassapitosopimusten takia voimme käsitellä tiettyä tiliä koskevia pyyntöjä sekä valituksia vain kyseisen tilin omistajan kanssa varmistuttuamme henkilön oikeellisuudesta.

1. Multi Accountit & Samasta IP:stä pelaaminen

Jokaisen pelaajan on sallittua käyttää useaa käyttäjätunnusta yhdellä ja samalla serverillä. Nämä tulee ilmoittaa meille käyttäen pelin sisäistä ominaisuutta. Samaa ominaisuutta tulee käyttää jos useampi pelaaja pelaa samasta IP osoitteesta. Multi-accountteihin sekä saman IP:n jakaviin pelaajiin vaikuttaa automaattisesti rajoituksia, ja näiden rajoitusten kiertäminen toisten pelaajien kautta on kiellettyä.

2. Tunnuksen jakaminen

Sisäänkirjautumistietojen jakaminen muille pelaajille on kiellettyä.

3. Bugien hyväksikäyttö

Bugien ja/tai ohjelmointivirheiden hyväksikäyttö on ehdottomasti kiellettyä. Jos pelaaja kohtaa bugin, heidän tulee ilmoittaa asiasta tukipalveluun pikimmiten.

4. Botit ja scriptit

Ohjelmien sekä scriptien käyttö saadakseen etua toisten pelaajien kustannuksella on kiellettyä. Tämä sisältää botit, macrot ja muut automatisoidut välineet.

5. Tosielämän uhkaukset

Aikomukset vahingoittaa muita henkilöitä (käyttäjiä, tiiminjäseniä tai Gameforgen edustajia) ovat ehdottomasti kiellettyjä.

6. Sisältö

Seuraava sisältö ei ole sallittua missään Gladiatukseen liittyvässä palvelussa:

  • loukkauset (tämä sisältää molemmat selkeät sekä piilotetut, profiileissa, nimissä, viesteissä, uutisissa, kiltojen nimissä, kiltojen profiileissa jne.) sekä sopimaton käyttäytyminen muita pelaajia kohtaan.
  • poliittiset, uskonnolliset pornografiset, rasistiset tai äärinäkemykselliset mielipiteet.
  • spammaaminen sekä muiden Gameforgen ulkopuolisten yritysten tai nettisivujen mainostaminen.
Kieli – Suomi on fi.gladiatus.gameforge.com sivun virallinen kieli. Tästä huolimatta englanti on myös sallittua.

Ylläpidonjäsenenä esiintyminen (Yhteisön tiiminjäsenenä tai Gameforgen työntekijänä) levittääkseen väärää tietoa tai uhkaillakseen muita käyttäjiä rangaistuksilla on kiellettyä.

7. Käyttöehdot

Nämä säännöt täydentävät Käyttöehtoja ja täten näitä tulee noudattaa.